Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η αποκατάσταση των παραθύρων του Σχολείου μας

Oπως είχαμε τονίσει   σε όλα τα ενημερωτικά Σημειώματα , που σας έχουμε αποστείλει κατά καιρούς,  κύριο έργο για την παρούσα θητεία του Συλλόγου είχε χαρακτηριστεί η σωτηρία του, ιδιαίτερης αισθητικής, σχολικού κτηρίου του χωριού στο οποίο φοίτησαν και πήραν τη βασική μόρφωση τα περισσότερα μέλη του Συλλόγου. Μετά την επισκευή της στέγης τέθηκε ως στόχος να  τοποθετηθούν καινούρια παράθυρα καθώς τα παλιά έχουν καταστραφεί και ο χώρος παραμένει ανοιχτός για να εξασφαλιστεί το κτήριο από υγρασία, βασικός παράγοντας που θα αποτρέψει μεγαλύτερες φθορές.
Με τις συνδρομές των μελών του Συλλόγου μας συγκεντρώθηκε ένα αξιόλογο ποσό και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση , να σας γνωστοποιήσουμε ότι στο αγαπημένο μας σχολείο, έχουν τοποθετηθεί οκτώ καινούργια καλαίσθητα παράθυρα αλουμινίου. Θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και ιδιαίτερα εκείνους που συνέβαλαν με γενναίες συνδρομές, γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια ,το έργο αυτό δεν θα είχε ολοκληρωθεί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Στίς παρακάτω τρεις φωτογραφίες διακρίνεται το μπροστινό μέρος του Σχολείου με το προαύλιο του





Στίς επόμενες φωτογραφίες διακρίνεται η πίσω πλευρά του Σχολείου με την είσοδο στη μέση και ανα δυο παράθυρα αριστερά και δεξιά της, Αξίζει κανείς να θαυμάσει την αρχιτεκτονική των ηπειρωτών χτιστάδων , ειδικά στα πέτρινα σκαλίσματα πέριξ των παραθύρων .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου